.

2017. június 25. vasárnap, Vilmos napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria


Belépés a fórumba


Várják a díszpolgári címre a javaslatokat
Budakeszi > Közélet
2017-06-20
Augusztus 20-án Budakeszi önkormányzata díszpolgári címmel tünteti ki azt a magyar vagy külföldi állampolgárt, aki egész életművével a város fejlődése, hírnevének öregbítése, anyagi, szellemi értékeinek gyarapodása érdekében kiemelkedőt alkotott és példamutató emberi magatartása miatt köztiszteletben áll.
 

Virágos Budakesziért
Budakeszi > Közélet
2017-06-19
Augusztus 19-én a XXII. Családi Nap Fesztiválon - a főzőverseny eredményhirdetése előtt - a legvirágosabb porta tulajdonosának Virágos Budakesziért 2017 díjat adományoz az önkormányzat falra szerelhető tábla és tízezer forintos dísznövény-vásárlási utalvány formájában, mely az Oázis Kertészet felajánlása.

Teljes útzár a Budakeszi úton
Budakeszi > Közélet
2017-06-13
Egy felborult traktor műszaki mentése miatt lezárták a XII. kerületi Budakeszi út egy szakaszát a 14. szám előtt, június 13-án délelőtt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság az MTI-vel. A balesetben a jármű vezetője megsérült, a mentők kórházba vitték.

Ketten is kiérdemelték a telki érdemérmet
Telki > Közélet
2017-06-08
Május 12-én a Telki Fesztiválon adta át a község önkormányzata a Telki érdemérmet Maronicsné Dávid Annának, a telki általános iskola földrajz-rajz szakos tanárának és Samreth-Nimol Kánidnak, a Telki Taekwon-do Klub vezetőjének.

Lopás miatt körözik
Nagykovácsi > Közélet
2017-05-30
A budakeszi rendőrök ismeretlen tettes azonosításához kérnek segítséget.  A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2017. március 21-én 6.45 és 7 óra között egy nagykovácsi dohányboltból  magával vitte a sértett pulton felejtett tárcáját iratokkal és bankkártyával együtt.  A férfiról az üzlet biztonsági kamerája felvételt készített.

Új a falugazdász
Pest megye > Közélet
2017-05-22
Kasztner Kitti, a Budapesti Corvinus Egyetemen végzett gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara új falugazdásza májustól Biatorbágyon, Budakeszin és Budaörsön tart ügyfélfogadást.

Gyakrabban viszik a szelektív szemetet, ugyanannyi díjért
Budakeszi > Közélet
2017-06-15
2017 júniusától többször szállítja el Budakeszin a szelektív hulladékokat az önkormányzat szolgáltató partnere, a Depónia Kft. az eddig megszokott, házhoz menő rendszerben úgy, hogy a szemétszállítás díja nem emelkedik. A műanyagot a fémet és a papírt havonta kétszer, az üveget negyedévente szállítják el.

Humanitárius város
Budaörs > Közélet
2017-06-09
Humanitárius Település díjat nyert Budaörs a Magyar Vöröskereszttől az indoklás szerint azért, mert az önkormányzat évek óta erősíti szociális hálóját, gondoskodik a településen élő rászorultakról, támogatja a civil szervezeteket, köztük a Vöröskereszt helyi szervezetét és a polgármesteri hivatal jelentős szerepet vállal a véradások megszervezésében.

Ellopták Mezei Mária bronzszobrát
Budakeszi > Közélet
2017-06-06
A budakeszi rendőrőrsön a város önkormányzata tett feljelentést, mivel még 2017. április 19. előtt a budakeszi köztemetőben valaki ellopta Mezei Mária sírjáról a legendás színésznő bronz fejszobrát. A rendőrség a nyomozás sikeréhez az állampolgárok segítségét kéri.

Álljunk ki Magyarországért!
Budakeszi > Közélet
2017-05-24
Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára szerint az elmúlt héten tovább bővült a brüsszeli támadássorozat, így most még inkább szükség van arra, hogy kiálljunk Magyarországért. Minél többen töltik ki és küldik vissza a nemzeti konzultációs íveket, a kormány annál hatékonyabban tudja képviselni a magyarok érdekeit.

Szünetel az ügyfélfogadás a földhivatalban
Budakeszi > Közélet
2017-05-16
A Budakeszi Járási  Hivatal  Földhivatali  Osztályán (XI. Karinthy Frigyes út 3.) 2017. május 18 - 22-ig az ügyfélfogadás technikai okok miatt szünetel amiatt, mert ezen időszak alatt a hivatal  illetékességi  területéhez tartozó ingatlanok esetében az adatszolgáltatás (tulajdoni lap, térképmásolat kiadás) országosan is szünetel. Nyitás május 23. kedd 8:30.

További cikkek | Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC