Pest megye > Életmód
Térítésmentes gyógyulás a Rókus sószobájában

2011-05-25 00:00:00
1150 olvasás

Ingyen gyógyulhatnak a Szent Rókus Kórház sószobájában azok a Pest megyeiek, akiknek orvosuk írásban javasolja a kúrán való részvételt.

Főképp az asztmás, allergiás megbetegedésben szenvedők számára jelent megkönnyebbülést a szoba kúraszerű használata, de mozgásszervi-, érrendszeri-, emésztési és bőrbetegségek, valamint alvászavar kezelésére is ajánlott. Jót tesz stressz, kimerültség esetén, erősíti a szervezet öngyógyító képességét és az immunrendszert. A sószoba használata minden korosztály számára javasolható.

A 10 alkalmas sószoba bérlet igénylésével kapcsolatban Pest Megye Önkormányzatának Hivatala munkatársánál, Kojnok Alexandránál lehet jelentkezni a kojnoka@pestmegye.hu e-mail címen június 1-től július 1-ig. A Pest Megyei Önkormányzat a jelentkezések beérkezésének sorrendjében 150 Pest megyében élő ember számára 10 alkalmas sószoba bérletet biztosít, melyet az egyeztetést követően a Szent Rókus Kórházban lehet átvenni az orvosi javaslat átadását követően. A sószoba hétfőtől péntekig reggel héttől délután három óráig látogatható, egy alkalom 45 percig tart.

 

Nyomtatás :: Bezárás