Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Három bűntett egy óra alatt

Közélet > Páty

2015-06-17


Bejelentést követően június 13-án budakeszi rendőrök elfogtak egy 24 éves pátyi férfit, akit két rablással és egy lopással gyanúsítanak. A Budaörsi Rendőrkapitányságra előállított és bűnügyi őrizetbe vett fiatalt gyanúsítottként hallgatták ki. Az illetékes bíróság június 15-én elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2015. június 13-án 14 óra körüli időben a tulajdonos engedélye nélkül bement egy pátyi családi házba és onnan különböző élelmiszereket, mobiltelefont, valamint egy női táskát tulajdonított el.

F. Tamás fél órával később ugyanebben az utcában egy, a gyerekeivel hazafelé tartó nőt az értékei átadására szólított fel, melynek a nő nem tett eleget. A 24 éves férfi ököllel arcon ütötte a sértettet és készpénzt tulajdonított el tőle.

A gyanúsított a bűncselekmények elkövetését ezután sem hagyta abba, hanem 14 óra 35 perc körül egy férfit is az értékei átadására szólított fel, melynek a sértett nem tett eleget. F. Tamás ezért megütötte a férfit, majd átkutatta a zsebeit és magával vitte a pénztárcáját.

forrás: Budaörsi Rendőrkapitányság 


Vissza