Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Besurranó tolvajok Budakeszin

Közélet > Budakeszi

2008-03-20


Indítókulcsot lopott egy férfi egy családi házban, most körözi a rendőrség. Egy besurranó asszonyt az otthon tartózkodó háziak zavartak meg. Le is fényképezték az illetéktelen behatolót és feljelentést tettek a rendőrségen.

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat kisebb értékre elkövetett lopás miatt ismeretlen tettes ellen, aki 2008. január 23-án 18 és 21 óra közötti időben besurrant Budakeszin, egy családi házba, ahonnan eltulajdonította az autó indítókulcsát. Az okozott kár  160.000 forint. A nyomozás során grafikai rajz készült a feltételezett elkövetőről, aki kb. 180 cm magas, rövid, sötét, hullámos hajú.
A rendőrség kéri, hogy aki felismeri a rajzon látható férfit vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, hívja a Budaörsi Rendőrkapitányságot a 23/420-055-ös telefonszámon, vagy a 112-es, 107-es rendőrségi hívószámok valamelyikét, illetve az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es telefonszámot!

Szintén besurranó tolvajt fogott saját lakásában az önkormányzat egyik képviselője. A tolvaj a belülről elreteszelt kaput kinyitva jutott be a családi ház előterébe, ahol a háziak még időben észrevették. Ekkor menekülőre fogta a dolgot, de fülön csípték. Harisnyákat szeretett volna eladni, mondta, de a táskájában eladható harisnya nem volt, annál több kulcsot, köztük egy tolvajkulcsot is találtak nála. A sértettek feljelentést tettek a rendőrségen.


Vissza