Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Az ELITE Sportegyesület december 18-án...

Sporthírek

2006-02-01


Az ELITE Sportegyesület december 18-án a Decathlon - ELITE Basket mini kosárlabda kupasorozat újabb fordulóját rendezte meg a Budakeszi Széchenyi Általános Iskola tornatermében. A rendezvényen közel 120 gyermek vett részt, és remek hangulat jellemezte a programot.

A forduló végeredménye:
 I. Kesjár Cs. Ált.s Isk. Budaörs
 II. Csokonai Ált. Isk. – fiú Bicske
 III. Budakeszi Ált. Isk. DSE’95 – fiú 
 IV. Csokonai Ált. Isk. – lány Bicske
 V. Perbál Általános Iskola  
 VI. Virányos úti Ált. Isk. Budapest
 VII. Telki Általános Iskola   
 VIII. Pátyi Általános Iskola  
 IX. Budakeszi Ált. Isk. DSE’96 – fiú 
 X. Törökbálint  
 XI. Budakeszi Ált. Isk. DSE’95 – lány,
 XII. Budakeszi ‘96 – lány 

Az ügyességi versenyek legjobbjai:
Dohy Balázs Bkeszi Ált. Isk. DSE
Darnót Anna Budakeszi ‘96 – lány
Néber Zsófia Budakeszi ‘96 – lány
Urbán Máté Bkeszi Ált. Isk. DSE
Czabány Renáta Kesjár Cs. Ált. Isk.
Jakubovits Kitty Kesjár Cs. Ált. Isk.

 

A Decathlon – ELITE Basket sorozat következő fordulójában, január 14-én az 1997-ben és utána születettek versengenek, majd február 5-én ismét az 1995-96-ban és utána születettek léphetnek pályára. A februári 5-ei tornára várjuk a 95-96-os (és fiatalabb) csapatok, iskolák jelentkezését.
l
Az ELITE Sportegyesület a Magyar Televízióban! Az egyesületünkről készült rövidfilmet a 12+ című ifjúsági magazinban bemutatta az MTV 1-es csatorna. Köszönjük a forgatócsoportnak az együttműködést!
l
A téli szünetben Kosárlabda Dobótábort rendeztünk az alsós gyermekek részére. Sokan jöttek el és töltöttek nálunk két hasznos napot, belekóstolva a sportág alapjaiba. Dobótáborok a jövőben is lesznek, figyeljék honlapunkat!
l
Az 1992-ben és utána született korosztályokban felvételt hirdetünk. Minden érdeklődőt szeretettel várunk. Érdeklődni: 06-30-299-5537 telefonszámon vagy az edzések időpontjában személyesen a Budakeszi Széchenyi Általános Iskola tornatermében (Budakeszi, Knáb J. u. 60.)
l
További információk, eredmények, statisztikák, fényképek, letölthető kosaras video klippek az ELITE Sportegyesület hivatalos honlapján: www.elite-basket.hu


Vissza