Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Hogyan neveljünk boldog gyermekeket?

Életmód

2010-12-21


Orvosok, pedagógusok és érdeklődő, apa-anya szerepüket felelősen kezelő szülők által életre hívott Tudatos Szülők Iskolája az IBS-en 2011-es évben is folytatja a gyermekneveléssel, gyermekvállalással kapcsolatos programsorozatát.

Január-februárban négy előadásra szóló bérletettel kíván "okos" tanácsokat adni lelki és testi egészség, zenei és művészeti nevelés, babavárás és várandósgondozás témakörében.

A vendégelőadók szakmájukban igen elismertek, maguk is gyakorló szülők, Tarr Bence László filozófus, három gyermek szellemi atyja, aki elsőként a spirituális gyermeknevelés kérdését járja körbe.

Dr. Bóna László, író, homeopátiás tanácsadó, a magyarországi homeopátia egyik elismert tekintélye, aki előadásában a homeopátiát nem csak gyógyító erőként, de filozófiaként és életmódként is láttatja.

A babavárás szépségeiről, nehézségeiről, újszülött gondozás orvosi oldaláról, a felelősségteljes felkészülésről és csecsemő ellátásról dr. Nádor Csaba újszülött gyógyász, a Honvéd kórház Koraszülött osztályának vezető orvosa, dr. Török Miklós szülész-nőgyógyász beszélget majd a harmadik bérletes előadáson.

A programsorozat utolsó alkalmával a zenei nevelésről Gállné Gróh Ili a Kodály módszerrel dolgozó Ringató foglalkozások megálmodója, vezetője és Lukácsházi Győző a Bonbon matinék több tízezer gyermeket megörvendeztető ötletgazdája osztja meg a tapasztalatait.

Előadások:
jan. 22. 18h Tarr Bence László - Spirituális gyermeknevelés
jan. 28. 18h Megelőzés és orvoslás – homeopátia gyermekkorban
febr. 12. 18h Modern várandós-gondozás, koraszülött know-how
febr. 27. 18h Zenei nevelés - Az éneklés és a játék, mint természetes örömforrás

A bérlet ára 4000ft, mely mind a négy előadásra érvényes, a bevételből a rendezők a Koraszülött Alapítványt támogatják.


Vissza