Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Végre havon síztünk!

Sporthírek

2005-02-01


Január egyik hétvégéjén Ausztriában hangzott el ez a boldog felkiáltás: Szuper! Havon sízünk!!! Ez csoda!

A budakeszi VIADAL SE versenyzői a KREISCHBERG csodálatos hóborította lejtőire érkeztek. A MAGYAR SÍ SZÖVETSÉG alpesi versenynaptárában 2005. Január 15-re hirdették meg a MAGYAR KUPA-versenysorozat óriás-műlesikló versenyét, melyet most a LAVINÁSOK rendeztek.
A pontszerző verseny első napja sok örömmel telt.
Aranyérmet szereztek kupával: Sáfrány Sára és Bordás Flóra. A dobogó 2. fokára állhatott fel ezüstérmet szerezve: Jenke Martin, Horváth Dániel, Hellner Donáta és Hellner Szelina. A 3. helyezettjeink, bronzérmesek: Huszár Bence, Hellner Johanna, Trauttwein Richárd. Csapatunk minden tagja pontszerző helyen végzett: Huszár Eszter, Lévay Luca és Orsolya, Székely Dávid, Székely Anna, Burján Lóránt, Gulácsi Orsolya és Bálint, Huszár Dorottya, Simor Dániel, Vass Ádám és Rábai Kristóf.
A második versenynap még izgalmasabbnak ígérkezett, hiszen a „slalom-nap” várt versenyzőinkre. A XI. OPEL-DI-FER KUPA szintén minősítő, pontszerző verseny volt. A szikrázó napsütésben láthattuk felvonulni az egykori magyar síbajnokokat, a Magyar Sí Szövetség jeles tagjait, most pályatűzőként, versenybíróként, időmérőként. Fantasztikus hangulat uralkodott a hegyen, az izgalom kellemesen bizsergett ereinkben.
Nos, lássuk az eredményeket!
A díjak átadásánál Hellner Péter vezetőedző és Matkó István a VIADAL SE elnöke büszke mosollyal fogadta a gratulációkat a dobogó tövénél. Kupát kaptak ezen a versenynapon: Sáfrán Sára, Horváth Dániel, Hellner Szelina. Mivel a lányok közül pályacsúcsot érte el Szelina, a kupa és az aranyérem mellett külön díjat is nyert: az Opel Hungary támogatásával egy hetes Opel tesztautó-használatot kapott jutalmul. A kis versenyzők kórusban kiáltották: Szeli a legjobb!
Ezüstérmes lett Bordás Flóra.
Bronzérmet nyertek: Trauttwein Klaudia, Simor Dániel, Székely Dávid, Hellner Johanna és Huszár Bence. Ezen a napon is pontszerző helyre került minden versenyzőnk. Gratulálunk! Csak így tovább!

Hellner Kata


Vissza