Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Közvetlen buszjáratok a visegrádi fellegvárhoz és a Dömörkapuhoz

Életmód > Pest megye

2014-04-27


Május 1-jétől a Volánbusz – összhangban a kormányzat turizmusfejlesztő törekvéseivel – új járatot indít a Pilis területén Dömörkapu és a visegrádi Fellegvár elérésére. A járatokat csak akkor közlekednek, ha azokra elővételben menetjegyet váltottak a VOLÁNBUSZ bármely pénztárában.

Az ország egyik leglátogatottabb turisztikai célpontja a visegrádi Fellegvár, illetve a panoráma úton található egyéb szabadidős utazási célpontok kiszolgálását szabad- és munkaszüneti napokon 5 járat biztosítja, budapesti és szentendrei indulással-érkezéssel. A járatok a panoráma úton közlekedve nemcsak a Fellegvár, hanem a bob-pálya, a Mogyoró-hegy és a Kis-Villám elérését is biztosítják május 1. és szeptember 30. között.

Dömörkapu elérését szombaton és vasárnap egy-egy járat biztosítja. Az autóbusz 9:10 órakor indul Szentendréről, visszafelé pedig 17:25-kor indul a nyári időszámítás ideje alatt.

A járatokat csak akkor közlekednek, ha azokra elővételben menetjegyet váltottak a VOLÁNBUSZ bármely pénztárában.

A menetrendekre, illetve a járatok igénybevehetőségére vonatkozó további információk társaságunk internetes oldalán találhatók: www.volanbusz.hu.

forrás: volánbusz.hu

A dömörkaui vízesés


Vissza