Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Június 10. KÖNYVBEMUTATÓ Mindszenty József életéről

Programajánló

2023-05-10
2023. június 10. szombat 18 óra

Övé a jövő! - Mindszenty bíboros élettörténete címmel jelent meg Kovács Gergely, Mindszenty bíboros boldoggáavatási eljárása vice-posztulátorának tollából egy újabb életrajzi könyvecske a Mission is Possible Kft. gondozásában.

A zsebkönyv elsősorban az ifjúság számára íródott, azonban az olvasmányos történeteket azoknak is ajánljuk, akik némileg könnyed hangnemben szeretnék bővíteni a bíborosról szóló ismereteiket.

A kiadvány egyedi borítóját és 13 belív illusztrációját Fecske Orsolya, a Szociális Testvérek társaságának tagja tervezte. A kiadványról bővebb információt itt olvashatnak: https://missionispossible.hu/termek/kovacs-gergely-ove-a-jovo-mindszenty-biboros-elettorenete/

Miért fontos számunkra Mindszenty József bíboros és az ő életszentsége? Miért imádkozunk oly sokan a boldoggá avatásáért? Ezeket a kérdéseket teszi fel könyvecskénk elejére írt ajánlójában Habsburg–Lotharingiai Eduard, Magyarország szentszéki nagykövete és ezeket a kérdéseket járjuk körbe 2023. június 10-én, a bécsi Collegium Pázmáneumban, 18 órai kezdettel.

A kerekasztal beszélgetéssel egybekötött könyvbemutatón Kovács Gergely, okl. posztulátor, a könyv írója, a kiadó képviseletében, Laczkó Andrea (Mission is Possible Kft.), Varga János atya, a Collegium Pázmáneum rektora lesznek jelen. A beszélgetést dr. Taczman Andrea, a Robert Schuman Imakör vezetője moderálja.

Az Övé a jövő! c. könyv, a kiadó egyéb kiadványaival együtt a könyvbemutató helyszínén megvásárolható.

Mindszenty Alapítvány


Vissza