Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Képek pátyiaknak – Pátyról

Közélet > Páty

2023-02-17


fotopalyazat.jpgA Páty Faluközösségért Alapítvány 2024-ben ünnepli bejegyzésének 30. évfordulóját. A jubleum emlékére fotópályázatot írt ki a szervezet helyi, négy évszakot felölelő naptár és képeslapok kiadása érdekében. A pályázati fényképek beadási határideje 2023. február 28., május 30., augusztus 31., október 31.A téli felvételekkel kezdődik a munka, ez lesz az első forduló.Nevezési feltétel: mind a négy fordulóban témakörönként 1 db 20x30 cm-es képet várunk, amely az adott évszakhoz és felismerhetően Pátyhoz köthető.

Témakörök fordulónként:
- Természet szépsége.
- Épített környezet vagy műalkotás.
- Közösségi esemény.
- Leadás helye: Művelődési Ház – Páty, Kossuth u. 77.

A leadás határideje: 2023. február 28., május 30., augusztus 31., október 31.

Leadás módja: a képek hátoldalán szerepeljen a fotó címe, a felvétel helye és a jelige. Helyezze el a képeket egy jeligés borítékba, tegyen bele egy lezárt borítékot, melyen kívül a jelige szerepel, belül pedig a fotós adatai (név, cím, elérhetőség).

Fontos, hogy a résztvevők a képek digitális formátumát őrizzék meg, mert szükség lesz rá a naptár és a képeslapok készítésénél.

A zsűri és az érdeklődők csak a képekkel és a jeligével találkoznak az egyes fordulókon.

A negyedik forduló után a legjobb képekből, a naptárhoz és a képeslapokhoz felhasznált fotókból 2023. november 12-én kiállítást rendezünk. A nyertesek jutalomban részesülnek.

A kisborítékokat az eredményhirdetés alkalmával nyitják fel és ekkorderül ki a jeligéhez tartozó fotósok nevét.

A teljes kiírás itt olvasható: https://paty.hu/hirek/kepek-patyiaknak-patyrol


Vissza