.

2017. november 17. péntek, Hortenzia,Gergő napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria


Belépés a fórumba


Julia Donaldson: Papírbabák

Budakeszi > Könyvajánló
2015-12-19
867 olvasás

A tehetséges szerzőt, Julia Donaldsont, legnépszerűbb műve, a Gruffalo sorozat révén már ismerhetik az olvasók. Julia korábban tanárként és dalszerzőként is dolgozott, a könyvírás mellett újabban rajzfilmkészítéssel is foglalkozik. Most a Betűtészta Kiadónál megjelent művét ismerhetik meg.

A tehetséges szerzőt, Julia Donaldsont, legnépszerűbb műve, a Gruffalo sorozat révén már ismerhetik az olvasók. Julia korábban tanárként és dalszerzőként is dolgozott, a könyvírás mellett újabban rajzfilmkészítéssel is foglalkozik.
Lélegzetelállítóan gyönyörű történet egy kislányról és öt papírbabájáról. Az egymás kezét fogó papírbaba-füzér fantasztikus kalandokra kel: elindulnak a házon át, ki a kertbe, ahol előbb egy játék dinó karmai közül, majd egy sütőkesztyű-krokodil szájából sikerül megmenekülniük, de ezután sem nyugodhatnak meg, mert egy valódi olló fenyegeti őket.
Ára: 2490 Ft

A könyvek megvásárolhatók a Betűtészta könyvesboltban.
2092 Budakeszi, Fő u. 115.
Tel: 30/631-7610
www.betuteszta.com

A mesekönyvbolt földszintjén könyvekkel, a tetőtérben pedig változatos programokkal találkozik az érdeklődő.

Nyomtatható verzió

Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC