.

2020. May 26. Tuesday, Fülöp,Evelin napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria

Belépés a fórumba


Ideiglenesen új helyen a törökbálinti polgármesteri hivatal

Pest megye > Közélet
2017-05-04
896 olvasás

A törökbálinti polgármesteri hivatal központja 2017. április 20-24. között ideiglenesen átköltözött a Munkácsy Mihály utca 79-ből a Köztársaság tér 8-10-be, mivel a régi városházát az elkövetkező napokban elbontják és helyére egy újat építenek.

A  Köztársaság téren a II. épületben a polgármester, az alpolgármesterek, a jegyző, az aljegyző, a polgármesteri kabinet, a titkárság és a jegyzői referens kap helyet.

Az I. épületben az átalakuló Ügyfélszolgálat, a pénzügyi iroda, a pénztár, a szervezési és jogi iroda, a személyügy, a főépítész, az önkormányzat munkáját segítő ügyvéd és a köznevelési referens dolgoznak tovább.

A költözéshez kapcsolódó változás még, hogy az anyakönyvvezető és a hagyatéki ügyintézés a GL Outletbe, a Kinizsi u. 29-be kerül át.

A Bajcsy-Zs. u. 8. alatt marad a városrendészet, s a hivatal újonnan alakuló szervezeti egysége, a szociális és társadalmi kapcsolatok irodája is itt működik majd. Ennek az irodának lesz a feladata többek között:
- a gyámügy és gyermekvédelem és a szociális igazgatás körébe tartozó feladatok
- az egészségügyi igazgatás körébe tartozó önkormányzati feladatok, a képviselő-testület és a bizottságok döntéseinek előkészítése
- kapcsolattartás az egyesületekkel, a civil szervezetekkel, a városban élő művészekkel, a tevékenységi köréhez kapcsolódó alapítványokkal, a civil szervezetek támogatása (pályázatok)
- a helyi sportélet szervezése

Az önkormányzat és a polgármesteri hivatal székhelye és postai címe továbbra is: 2045 Törökbálint, Munkácsy Mihály u. 79.

Nyomtatható verzió

Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC