.

2020. April 3. Friday, Buda,Richárd napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria

Belépés a fórumba


Csenger: Vegyen részt a nemzeti konzultációban!

Budakeszi > Közélet
2017-05-02
949 olvasás

Csenger-Zalán Zsolt, a térség országgyűlési képviselője április 29-én Budakeszin a városi majálison tartott tájékoztatóján kiemelte: az ország védelme érdekében a magyar kormánynak szüksége van az emberek véleményére, ezért fontos, hogy minél többen válaszoljanak a kérdésekre.

Brüsszel több olyan tervvel állt elő, amelyek veszélyeztetik Magyarország függetlenségét és biztonságát. Ezek érintik többek között a bevándorláspolitikát, a rezsicsökkentést, valamint az adó- és foglalkoztatáspolitikát is. Ahhoz, hogy sikerüljön megakadályozni a bürokraták veszélyes terveit, szükség van a magyar emberek támogatására. A konzultációban való részvétel egy erős kiállás a nemzeti függetlenség mellett.

Az országgyűlés külügyi és nemzetbiztonsági bizottságának tagja hangsúlyozta: "A hatósági árak eltörlésével veszélybe kerülne a rezsicsökkentés. A betelepítési kvóta kikényszerítésével a migránsok beengedésére kényszerítenének bennünket. A külföldről pénzelt, tömeges illegális bevándorlást segítő szervezetek sorozatos támadásokkal próbálnak meg nyomást gyakorolni a magyar bevándorlás-politikára. Brüsszeli bürokraták akarják meghatározni, milyen gazdaságpolitikát folytassunk, mennyi adót fizessünk!

A nemzeti konzultáció hat kérdése a nemzeti függetlenségről és a nemzeti szuverenitásról szól. A Brüsszellel vívott küzdelemhez a magyar emberek támogatását kérjük!

Mondja el véleményét! Május 20-ig küldje vissza a nemzeti konzultációs kérdőívet vagy töltse ki azt a https://nemzetikonzultacio.kormany.hu oldalon."

Nyomtatható verzió

Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC