.

2020. May 26. Tuesday, Fülöp,Evelin napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria

Belépés a fórumba


Összefogás Hannáért

Páty > Közélet
2017-05-08
875 olvasás

2016 áprilisában a Magyar Vöröskereszt Pátyi Alapszervezete jótékonysági estet rendezett Páll Alexandra Hanna javára. A bál résztvevői 250 ezer forint adományt gyűjtöttek. Céljuk, hogy Hanna önállóan járjon, s el tudja magát látni mihamarabb.

Később, egy jótevőnek hála, a család értesült a kupakgyűjtés lehetőségéről. Hanna és családja nevében hálás szívvel köszönjük az azóta összegyűlt rengeteg kupakot, amiket a család folyamatosan egy közeli telephelyre szállít, ahol azokat beváltják. Az így befolyt összeget Hanna ápolására, ruháztatására és mozgását fejlesztő eszközökre tudják költeni.

2016 szeptemberében a kislány sikeresen felvételt nyert a Pető Intézet óvodájába. A konduktorok és a fejlesztők munkája eredményeként a járókeretről öt hónap alatt sikerült botra váltani.

Hálás szívvel köszönjük mindenkinek az eddigi támogatást, gyűjtést! Kérjük Önöket, hogy lehetőségeikhez mérten a továbbiakban is segítsék Hannát a gyógyulás útján!

Páty, 2017. április 11.

A Magyar Vöröskereszt Pátyi Alapszervezetének tagjai

Nyomtatható verzió

Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC