.

2018. június 21. csütörtök, Alajos,Leila napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria


Belépés a fórumba


Trombitások sikere a megyei rézfúvós versenyen

Budakeszi > Kultúra
2017-05-17
572 olvasás

Az V. Pest megyei rézfúvós versenyen öt budakeszi tanuló képviselte a Czövek Erna Művészeti Zeneiskolát a gödi társintézményben. Saxon Hunor, Takács Botond, Rácz Mihály, Nusser Csanád és Lengyel Gábor kiválóan helyt álltak a versenyben. A felkészítő tanár, Szita Csaba beszámolója következik.

A trombitaművészekből álló zsűri három tanulót jutalmazott közülük. Saxon Hunor az I. korcsoport 2. helyét, Rácz Mihály a II. korcsoport 1. helyét, Lengyel Gábor a IV. korcsoport 3. helyét szerezte meg. Takács Botond és Nusser Csanád a pontszámok alapján alig maradt el a dobogótól.  A verseny fődíját, egy trombitát Rácz Mihály kapta meg. Tanáruk, Szita Csaba trombitaművész-tanár a legjobb felkészítő tanárnak járó díjat nyerte el munkájának elismeréseként. A gyermekek produkcióját nagyban segítette Fóris Szilárd zongoraművész-tanár érzelemdús, kiváló zongorajátéka. Külön köszönet illeti a szülőket, akik nagyon sokat tettek a verseny sikeréért.

Gratulálunk a résztvevőknek.

Nyomtatható verzió

Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC