.

2020. August 11. Tuesday, Zsuzsanna,Tiborc napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria

Belépés a fórumba


Védjük meg Magyarországot!

Budaörs > Közélet
2017-11-07
639 olvasás

A nemzeti konzultáció kapcsán szervezett országjárás keretében Budaörsön tartott lakossági fórumot november 3-án Tuzson Bence, a miniszterelnöki kabinetiroda kormányzati kommunikációért felelős államtitkára Csenger-Zalán Zsolt, a térség országgyűlési képviselőjének meghívására.

A fórumot megelőző sajtótájékoztatón az államtitkár elmondta: Nagyon ritkán adódik olyan horderejű kérdés, amely nem csak egy, vagy 5-10 évre, de 50-100 évre is meghatározhatja egy ország sorsát. Az illegális bevándorlás ilyen kérdés.  Azokat a bevándorlókat, akik már Európában vannak, szinte lehetetlen kitenni a kontinensen kívülre, még akkor is, ha nem jogosult menedékjogra. Elmondhatjuk, hogy egy olyan folyamat előtt állunk, amely képes megváltoztatni Magyarországot, akár egy évszázadra is. Miközben a magyar kormány mindent megtesz, hogy ez ellen a folyamat ellen eredményesen fellépjen, vannak olyan szervezetek, amelyek kifejezetten támogatják az illegális bevándorlást, s már nyilvánvalóan és láthatóan létezik egy olyan terv is, amelynek alapján elősegítik, hogy bevándorlók érkezzenek Európába, Magyarországra, s maradjanak itt. Pénzzel támogatják őket, sőt kvótákat is létrehoznak, mellyel az elosztásukat meg kívánják szervezni. Ezzel szemben a magyar kormánynak nagyon határozottan és nagyon keményen fel kell lépnie. De ezt a fellépést, amelyet elsősorban Brüsszelben kell megtenni, a magyar kormány nem tudja sikeresen végrehajtani, ha nem állnak mellette a magyar emberek. Ezért fontos ebben az ügyben is kikérni a magyar emberek véleményét. Csak akkor képes a kormány megvédeni Magyarországot Brüsszelben, s a most már nyilvánvalóan végrehajtás alatt álló Soros-tervet megállítani, ha a magyar kormány mellett ott állnak a magyar emberek is. Ezért fontos, hogy minél többen kitöltsék és visszaküldjék a nemzeti konzultációs kérdőíveket. – hangsúlyozta az államtitkár.

Újságírói kérdésre, miszerint nagyon sok címre nem kézbesíti a posta a kérdőíveket, van-e erről információjuk, s tesznek-e ellene, Tuzson Bence azt válaszolta: a kérdőíveket november 10-ig postázzák, és november 24-ig várják vissza a kitöltött küldeményeket. Ha valahová nem érkezne meg, kitöltheti az interneten: www.nemzetikonzultacio.hu.

Nyomtatható verzió

Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC