.

2020. May 31. Sunday, Angéla,Petronella napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria

Belépés a fórumba


Értékmegőrző kisfilm-pályázat fiataloknak

Közélet
2017-11-29
660 olvasás

A Mária Rádió pályázatot hirdet középiskolás diákoknak és egyetemistáknak max. kétperces kisfilmek készítésére, melyek a család, testvériség, igazság, béke, erkölcs/becsület, szeretet, erőszakmentesség, függőségektől szabadulás fogalmait dolgozza fel. A legjobb harminc pályázatot közönségszavazásra bocsátják, s a legtöbb szavazatot szerzők közül választják ki a nyerteseket.

A Mária Rádió a pályázat a fiatalokhoz fordul, s arra kéri őket, mutassák be, számukra mit jelentenek az értékek. A videópályázat által egymásnak, s az elkövetkezendő generációknak tudnak szemléletformáló, útmutatónak tekinthető gondolatokat átadni.

A pályaművek a megadottak közül egy témát dolgozzanak fel dokumentumfilm vagy játékfilm formájában. Az alkotásokat mobiltelefonnal rögzítsék.

A pályaműveket a megadott honlapra tölthetik fel 2018. március 31-ig: http://feltoltes.mariaradio.hu:8080/videopalyazat/

A díjazottak nyereményei:
az első 3 helyezett kisfilmjeinek részleteit levetítik a közszolgálati média vallási műsoraiban
-  az első helyezett (fődíjas) nyereménye egy mobiltelefonhoz használható előlencse
-  a nyertesek bemutatása a Mária Rádió műsoraiban és havonta megjelenő magazinjában
-  a nyertes videó elhelyezése a rádió honlapján

A zsűrizés több körben zajlik. A 2018. március 31-ig beérkezett pályaművek közül a zsűri kiválasztja a legjobb 30 videót, majd ezekre a Mária Rádió Facebook oldalán lehet szavazni 2018. április 15-től május 15-ig. Az első tíz legtöbb szavazatot kapott pályamű közül választja ki a zsűri a 3 legjobb alkotást, s hirdeti ki május végén. A zsűri elnöke Dér András filmrendező.

Nyomtatható verzió

Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC