.

2019. február 22. péntek, napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria


Belépés a fórumba


Közel egymillió forint a budakeszi tűzoltóknak

Budakeszi > Közélet
2018-06-26
276 olvasás

A MEWA textilszolgáltató vállalat 930 ezer forinttal támogatja az önkéntes tűzoltókat. Horváth László, a MEWA magyarországi ügyvezetője Budakeszin, a vállalat székhelyén a tűzoltók és a dolgozók előtt adta át a jelképes csekket ifj. Hidas Mátyásnak, az egyesület elnökének.

Az összeg az önkéntes tevékenység folyó költségeinek fedezését szolgálja.

– Budakeszi közössége tagjának tekintjük magunkat, és nemcsak azzal, hogy munkahelyeket teremtünk és adót fizetünk, hanem abban az értelemben is, hogy szeretnénk támogatni a közösségi célú tevékenységeket – emelte ki Horváth László ügyvezető.

– Köszönjük a MEWA-nak a támogatást, hiszen a községben letelepedett vállalatok adományai elengedhetetlenek tevékenységünk fenntartásához – mondta Hidas Mátyás ,a Budakeszi Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke a csekk átadásakor.

Az önkéntes tűzoltók egyesületét 2015 áprilisában alapították. Járműveikkel és szakmai tudásukkal tűzoltási és egyéb mentési akciókban vesznek részt, ami hozzájárul a község biztonságának növeléséhez. Ezen kívül képzési és megelőzési feladatokat is ellátnak.

A magyar MEWA vállalat központja tíz éve van Budakeszin. A cég legfontosabb tevékenysége a teljes körű ipari törlőkendő-szolgáltatás, amelyhez a törlőkendőket egész Magyarország területére Budakesziről szállítják ki. Nemzetközi nagyvállalatként a MEWA nagybetűkkel írja a társadalmi felelősségvállalás témáját: minden MEWA üzem egyidejűleg a szomszédokból, dolgozókból és családjaikból álló helyi közösség része. A vállalat regionális elkötelezettségén keresztül tesz eleget társadalmi felelősségvállalási feladatainak.

forrás: MEWA

Nyomtatható verzió

Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC