.

2019. február 22. péntek, napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria


Belépés a fórumba


Kamion szakította át a szalagkorlátot

Herceghalom > Közélet
2018-06-25
274 olvasás

A Herceghalomnál közúti baleset miatt félpályás útzár érvényes, a forgalmat elterelik. A Pest Megyei Rendőr-kapitányság a police.hu-n megjelent közleménye szerint egy szerb honosságú tehergépkocsi eddig ismeretlen okból az M1 leállósávjában álló autónak ütközött, majd a szalagkorlátot átszakítva a jobb pályatesten állt meg. A balesetben személyi sérülés nem történt.

Egy másik megyei kapitányság, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a Budapest felé vezető oldalon haladó szerb kamion nekiütközött a leállósávban álló járműnek, átszakította a szalagkorlátot és a Győr felé vezető oldalon állt meg, elfoglalva az egész pályatestet. A balesetben senki sem sérült meg.

A baleset miatt a Győr felé tartó forgalmat a M0-ás autóútról az 1-es főútra terelik, majd a járművek a bicskei felhajtónál térhetnek vissza az autópályára. A torlódás több kilométeres az Útinform információi szerint.

Azért halad lassan a forgalom a Budapest felé vezető oldalon két sávban, mert szennyeződés került az útburkolatra, ezért torlódásra, 15-20 perces menetidő-növekedésre kell számítani. (hirado.hu)

Nyomtatható verzió

Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC