.

2019. április 25. csütörtök, Márk napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria


Belépés a fórumba


Szél Bernadett kilép az LMP-ből

Budakeszi > Közélet
2018-10-02
291 olvasás

Sajtóértesülések szerint kilép Szél Bernadett az LMP-ből és a párt parlamenti frakciójából is. A Budakeszin élő politikus maga mondott le a társelnökségről, miután a párt illetékes testülete a választás után egy fegyelmi eljárással három évre eltiltotta tisztségek betöltésétől amellett, hogy a meglévőkről nem kellett lemondania.

 A büntetést azt követően kapta, hogy maga is hozzájárult képviselőjelöltek visszalépéséhez. 

A hírt Szél a Facebookon erősítette meg:

A mai napon nehéz döntést hoztam meg. Kilépek az LMP-ből és az LMP parlamenti frakciójából. Folytatom a küzdelmet a megújuló Magyarországért, mert továbbra is hiszek benne, hogy a jövő vagy zöld, vagy semmilyen. A jövőben független képviselőként fogok dolgozni a Magyar Köztársaságért és a választókerületemért. Független leszek, de nem leszek egyedül. A mai napon szintén kilép az LMP frakcióból Szabó Szabolcs, akivel a jövőben szoros munkakapcsolatban fogok együtt dolgozni, és reményeink szerint más képviselőkkel is sikerül hasonló kapcsolatot kialakítani. Olyan politizálást kívánunk megvalósítani, melynek középpontjában a NER elleni aktív küzdelem, a hátrányos helyzetű társadalmi csoportok problémáinak felkarolása áll. A választók számíthatnak rá, hogy mi nem kötünk kompromisszumokat ezen a téren. Az LMP-től nem haraggal válok el: mindig hálásan gondolok majd az együtt átdolgozott évekre. Most azonban váltanom kell, mert az általam képviselni kívánt politika csak akkor valósítható meg maradéktalanul, ha kölcsönös megbecsülés mellett elválunk egymástól.

Kapcsolódó cikk: Pest megye 2. vk.: Nem lesz új szavazás és újraszámlálás sem - 2018-04-23

Nyomtatható verzió

Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC