.

2020. July 12. Sunday, Izabella,Dalma napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria

Belépés a fórumba


Budaörs részletekben - vidám útikalauz

Budaörs > Könyvajánló
2018-10-09
676 olvasás

Születésem óta Budaörsön élek, és nagyon szeretem ezt a várost. Az érdekes budaörsi részleteket, amelyek 2017 májusától hetenként a Budaörsi Naplóban is megjelennek, hobbiból kezdtem el gyűjteni a kisfiammal tett sétáink során. Ezekből a képekből állítottam össze ezt a kiadványt - áll a bevezetőben.

Tatai Diána 52 oldalas kiadványában az egyes látnivalókat négy túraútvonal szerint csoportosította, a Manóvilág és Állataink felfedezése főként a kisgyerekeknek okozhat vidám perceket, a Napos-holdas és a Múltbéli táj végigjárása pedig a felnőtteknek is izgalmas lehet. Járják be olvasóink a várost, és figyeljenek a részletekre! “Jó fürkészést!”

A könyvecske nyomtatásban október 5-től vehető el (INGYENESEN!) minden budaörsi óvodában és iskolában a portán, továbbá a város kulturális intézményeiben, cukrászdákban, egyes éttermekben, újságokosoknál és könyvesboltokban, illetve minden olyan közösségi helyen, ahol jellemzően sok kisgyermekes budaörsi család fordul meg.

Aki azonban már most szeretne belelapozni, IDE KATTINTVA virtuálisan megteheti!

(A kiadvány fő támogatója Budaörs Város Önkormányzata, a helyi a kiadványok 2018. évi pályázatának keretében; tovább köszönjük a vidám útikönyvben hirdetőknek, hogy ezzel megteremtették az ingyenes terjesztés lehetőségét.)

Forrás: Budaörsi Napló

Nyomtatható verzió

Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC