.

2020. April 8. Wednesday, Dénes napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria

Belépés a fórumba


Hét csapat mérkőzött meg a Gazsi-kupán

Budakeszi > Kultúra
2019-04-30
194 olvasás

Ideális labdarúgó időben, Albin atya gimnáziumi igazgató kedves köszöntését követően  hét csapat, Budakeszi  I. Budakeszi  II., Va(z)svár, Gazsifalva (Bérbaltavár-Nagytilaj), (Nagy) Áron és barátai,  Pannonhalma Öregdiák csapatai (Ph 2011A, Ph2006A), két pályán, két csoportban küzdött a vándorkupáért április 27-én a XII.  Nagy Gáspár Labdarúgó Tornán, becenevén a Gazsi-kupán. 

Albin atya köszöntője

Az arborétumban márciusban felszentelt zöld gyepes  pályán harcosan barátságos mérkőzések zajlottak, profi játékvezetés mellett. A bencés atyák (Albin, Ambrus, Elréd) a drukkerekkel és a pihenő játékosokkal beszélgetve, anekdotázva mutatták be milyen az igazi bencés vendégszeretet.

A tornát idén is a Vasvári Nagy Gáspár Kulturális Központ profi játékosokból álló csapata nyerte. Budakeszi I (2.) és Gazsifalva (3.) előtt. A díjakat Elréd atya adta át. Vasvár meghívta a jelenlévő csapatokat a 2020-as Gazsi-kupára.
 
A finom babgulyás, pogácsa, alma összeállítású  ebédet a gimnázium ebédlőjében fogyasztottuk el és – a helyhez méltón – pannonhalmi Miseborral és saját „termésű” Vis vitalis  (életerő) ásványvízzel  öblítettük le.   
 
Elréd és Odó atya profi, élményekkel fűszerezett idegenvezetésével kulturális programként mintegy 50 fő megnézhette Pannonhalma nevezetességeit.

A legkisebb Nagy

Ferenczi Gergely

Nyomtatható verzió

Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC