.

2020. June 2. Tuesday, Kármen,Anita napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria

Belépés a fórumba


Új kézilabdapálya a Nagyréten

Pest megye > Életmód
2019-05-11
224 olvasás

A főváros első erdei kutyafuttatója készült el a Budapesti Erdészet és a XVIII. kerületi önkormányzat együttműködésében a Halmierdőben 1,7 hektáros, elkerített tisztáson a kutyák szabadon szaladgálhatnak a megszokott szabályok mellett. A II. kerületi Nagyréten az új kézilabdapálya is elkészült.

Április végén a népszerű hűvösvölgyi kirándulóhelyen, a Nagyréten új kézilabdapályát adtak át, amelynek megvalósítása érdekében a II. kerületi önkormányzat a terület kezelőjével, a Pilisi Parkerdő Zrt.-vel közösen csatlakozott a Magyar Kézilabda Szövetség szabadtéri kézilabdapályák létesítését támogató programjához. Az együttműködés keretében szabványos kézilabdapálya épült a hozzá tartozó kapukkal, védőpalánkkal, labdafogó hálóval és egy speciális, kültéri használatra alkalmas, ún. SportsCourt sportfelület kialakításával. Az új pálya építésével sikerült eltüntetni a négy éve leégett büfé helyén éktelenkedő tájsebet is.

forrás: Pilisi Parkerdő Zrt.

Kapcsolódó cikkünk: Szabadtéri kézilabdapálya épül a Nagyréten - 2018-12-07

Nyomtatható verzió

Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC