.

2020. August 6. Thursday, Berta,Bettina napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria

Belépés a fórumba


Trónfosztás Budakeszin

Budakeszi > Sporthírek
2019-05-29
455 olvasás

Zsinórban hét megnyert magyar bajnoki forduló után nem Újfehértó, hanem a jászárokszállási Firewolf nyerte a csapatversenyt a negyedik alkalommal megrendezett Budakeszi Kempo Kupán. A második helyre azért így is odaért a kelet-magyarországi klub, harmadikként pedig a hegyvidéki harcosok zártak.

A IV. Budakeszi Kempo Kupa végeredménye (1-6. hely):

1. Firewolf SZKTE Jászárokszállás

2. Újfehértói Kempo HSE

3. Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia

4. Felcsúti Fehér Tigrisek Kempo HSE

5. Herceghalmi Kempo Dojo

6. Budajenő Kempo Klub

A szombaton rendezett IV. Budakeszi Kempo Kupa a magyar bajnokság második, egyben utolsó tavaszi állomása volt. A spanyolországi világbajnokságon érmes sportolók közül többen is tatamira léptek a Prohászka Ottokár Gimnázium tornacsarnokában, ahol mintegy száz harcművész mérettette meg magát technikai és küzdelmi versenyszámokban.

Szilágyi András szervező elmondta, hogy a település mára nem csak aktív, de meghatározó szereplője is a hazai kempós társadalomnak, mivel nem csupán negyedjére tartották meg a Budakeszi Kempo Kupát, ami az országos bajnokság része is, de négy válogatott sportolót is kinevelt a helyi egyesület. A kempo mester szerint mindez azt mutatja, hogy jó úton jár szakmailag a Budakeszi Kempo Iskola.

A kempósok következő versenyét június 23-án tartják, a Magyar Versenysport Szövetség és a Magyar Kempo Szövetség szervezésében. A rendhagyónak is mondható, kifejezetten chikara kurabe szabályrendszerre építő torna a Lupa-szigeten lesz.

 

Nyomtatható verzió

Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC