.

2020. August 13. Thursday, Ipoly napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria

Belépés a fórumba


Húszmillió egészségügyi eszközre

Budakeszi > Életmód
2019-10-03
486 olvasás

A Buda környéki Önkormányzati Társulás nyolcvan millió forintos önrész nélküli pályázati támogatást nyert a Három generációval az egészségért programra. A társulásból Páty, Telki és Budakeszi dolgozik együtt a pályázatban, melynek keretében a lakosság egészség-tudatosságát javítanák, főként a gyermekek rendszeres fizikai aktivitásának, az egészséges táplálkozás és életmód elterjesztésére.

A pályázat keretében eszközbeszerzés mellett szív- és érrendszeri prevenciós és gondozási, a rosszindulatú daganatos betegségek szűrését és korai felismerését elősegítő, valamint a gyermekek körében egészségfejlesztési programokat valósítanak meg.

A pályázat megvalósítása egy fontos állomáshoz érkezett. A több, mint 20 millió forint értékű eszközbeszerzés keretében 44 darab alapellátást segítő orvostechnikai készüléket vásároltak, melyeket ma délután adnak át a „Három generációval az egészségért program” programmegbeszélésen az érintett praxisoknak a budakeszi polgármesteri hivatal tanácstermében. 

 

Nyomtatható verzió

Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC