Programajánló
Február 15. NYAKAS JAZZKLUB Zsámbékon

2019-01-23 08:05:11
160 olvasás


2019. február 15. péntek 19.30 óra
LILIENN ÉS KÓNYAI TIBOR
Nyakas Jazz Klub
a művelődési házban.

A Zsámbéki Nyakas Jazz Klub évadnyitó koncertjén az a duó lesz ismét vendégünk, mely már belopta magát a zsámbéki közönség szívébe. LILIENN és Kónyai Tibor legutóbb másfél évvel ezelőtt, a Lámpamúzeum udvarán adott nagy sikerű szabadtéri koncertet.

Kónyai Tibor  Sopronban élő zongorista, zeneszerző, fúvósokból és vonósokból álló zenekarával, az Art Classic együttessel hét saját szerzői lemezt jelentetett meg az elmúlt években. A hazai jazz több kitűnő és elismert énekesnőjével volt koncertje, Lilienn mellett Micheller Myrtillel, Malek Andreával, Váczi Eszterrel, Fábián Julival és Cserháti Zsuzsával. A zenész jelenleg a Lilienn & Kónyai Tibor duó 5 éves fennállását ünnepli.

Rabie Lili, azaz művésznevén Lilienn pályafutása meglepő módon a vizuális művészetekkel kezdődött,  építészből lett énekesnő a fantasztikus hangú fiatal tehetség.     

A duó formációt 2013-ban alapították, azóta gyakran lépnek fel országszerte, a legjelentősebb jazz klubokban, de muzsikáltak már külföldön is, önálló koncertjük helyszíne volt pl. Koppenhága, Amszterdam, Bécs, Pozsony. legutóbb Los Angeles.
Zenei repertoűrjuk rendkívül színes, előadásuk derűs hangulatú, műsorukban standardek és latin dallamok szólalnak meg a '20-as évektől napjaink dalainak feldolgozásáig. 

Köszönet a koncert támogatóinak:
dr. Labancz Katalin fogszakorvos - Zalányi Dent Kft.
Bohus Andrea - Sláger P. Kft.
Medveczkiné Kövesd Vera - Ortotech Kft.
Fockter Vilmos

Jegyár: 2.000 Ft
Nyugdíjas jegy: 1.400 Ft
Diákjegy: 1.000 Ft

Zsámbéki Közművelődési Intézet és Könyvtár
2072 Zsámbék, Etyek u. 2.
23/340-694
20/665-9464
www.mizsambekunk.hu

Nyomtatás :: Bezárás