Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Hat budajenei arany a kempo világkupán

Sporthírek > Budajenő

2015-03-30


Lacza Ábel négy, Fülöp Márk két aranyéremmel térhetett haza a hétvégén lezajlott XIII. Juhász Ferenc Emlékverseny és Nyílt Kempo Világkupáról. A Százhalombattán megrendezett versenyen tizennégy érmes helyezést értek el a budajenei kempókák.

Jó hétvégét tudhatnak maguk mögött a Budajenő Kempo Klub versenyzői. Németh István mester tanítványai nem kevesebb, mint tizennégy alkalommal állhattak fel a dobogóra a XIII. Juhász Ferenc Emlékverseny és Nyílt Kempo Világkupán. Lacza Ábel kettős igazolással vett részt a tornán, így neki is volt lehetősége öregbíteni a település hírnevét.

Eredmények:
I. hely: Lacza Ábel (submission, semi contact, light contact, chikara kurabe), Fülöp Márk (semi contact, light contact)
II. hely: Szabó Roxána (kata), Szokodi Roland (light contact)
III. hely: Szabó Roxána (semi contact, light contact), Szokodi Roland (semi contact), Both Roland (light contact, chikara kurabe), Katona Richárd (semi contact)
IV. hely: Both Roland (semi contact), Katona Richárd (kata, chikara kurabe)
V. hely: Katona Richárd (light contact)
                         
A péntekől vasárnapig tartott világkupán hat nemzet több mint négyszáz harcosa vett részt. Ráadásul rekordot állított a verseny: a torna történetében még soha nem rendeztek hatszáz meccsnél többet egy napon belül.

A kempósok világbajnokságát április 27. és május 3. között rendezik Törökországban, ahol a többek között ezen a világkupán legjobbnak bizonyult harcosok képviselhetik hazánkat. Az Európa-bajnokságnak Magyarország lesz a házigazdája december 2-7. között.


Vissza

iranytu-cimlap-2021-3.jpg