Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Elejthetők a kártékony vadak Nagykovácsiban

Közélet > Nagykovácsi

2016-01-29


A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Budaörsi Rendőrkapitánysága 2016. január 1-től április 1-ig Nagykovácsi belterületén engedélyezte a nagyobb károkat okozó kártékony vadak elejtését. Az elejtés minden esetben este 6 óra és hajnali 5 óra között végezhető.

Az engedély az alábbi területekre vonatkozik: Nagykovácsi bekötő 11104 j. út és a mellette lévő belterületi részek, Kossuth Lajos u., Kálvária sétány, Erdő sétány, Hidegkúti u., Pilis u., Kerekhegyi sétány, Völgy u., Zsíroshegyi út, Nagyszénás tanösvény, Barack u., Szilva u., Forrás u., Gémeskút u., Rozmaring u., Rozmaring köz, Telki út, Csendes u., Muflon u., valamint a Vaddisznó utca.

Az elejtést irányító-végrehajtó Erős Kálmán közterület-felügyelő, az elejtésben résztvevő-végrehajtó Mucsi Ferenc.

Nagykovácsi önkormányzata honlapján abban kérik a lakosság közreműködését, hogy ha erdei vadak mozgását észlelik, vagy a vadak elejtésével kapcsolatos információjuk van, keressék Erős Kálmán közterület-felügyelőt a kozter@nagykovacsi.hu email címen, vagy a 06-20/528-6007 telefonszámon, valamint személyesen a körzeti megbízotti irodában (Nagykovácsi, Kossuth L. u. 58.).

forrás: nagykovacsi.hu


Vissza