Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Budajenő első afrikai érmei kempóban

Sporthírek > Budajenő

2018-10-15


Magyarország először vett részt tunéziai, azaz afrikai kempóversenyen. A szeptemberi nemzetközi viadalon a Budajenő Kempo Klub három tehetsége is érmes pozícióban végzett. A hegyvidéki-budajenei kettős igazolású Lacza Ábel semi és full kempo versenyszámban is maga mögé utasította a hat nemzetet felvonultató mezőnyt.

Katona Richárd egy harmadik kategóriában, knock down-ban bizonyult a legjobbnak. Emelett ezüstérmet szerzett semi kempóban.

A BKK harmadik versenyzője Both Roland volt Hammametben, aki semi kempóban és knock down-ban második, míg full kempóban harmadik helyezésig jutott.

A Budajenő Kempo Klub tanítványai összesen hét érmet, köztük három-három aranyat és ezüstöt, továbbá egy bronzot szereztek.

Az egyesület versenyzői közül Lacza Ábel ott lesz az október végi romániai Európa-bajnokságon is, ahol majd több kategóriában címvédőként veszi fel a versenyt a riválisokkal.

További kapcsolódó hír, hogy tíz érmet gyűjtött a BKK a múlt héten megtartott IV. Izsó Mihály Emlékverseny, Újfehértó Kempo Kupán. Németh István harcosai közül Osvald Hanna egy arany (kata) és két ezüst (kempo kumite, semi kempo), Varga Krisztián két arany (submission, kempo kumite), egy ezüst (semi kempo), egy bronz (kata), Orosz Zoltán pedig egy ezüst (submission) és két bronz (kempo kumite, semi kempo) színű medáliát szerzett.


Vissza

iranytu-cimlap-2021-3.jpg