Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Egészségfejlesztési irodát nyitottak

Életmód > Biatorbágy

2019-06-13


A Biatorbágy Város Egészségügyi Ellátó Nonprofit Kft. a „Közösségek az egészségtudatos lakosságért a Budakeszi járásban” című pályázaton nyert támogatásból egészségfejlesztési irodát hozott létre, amely ingyenes programokat kínál a budakeszi járás lakosainak az egészséges életmód és az egészségtudatos magatartás, a jobb életminőség elérése, a betegségek megelőzése érdekében.

Az Egészségfejlesztési Irodában ingyenes életmód-tanácsadás vehető igénybe, melynek keretében általános állapotfelmérést követően személyre szabott javaslatot tesznek az életmódváltás lehetőségeire: a rendszeresen végezhető mozgásforma kiválasztása, stresszkezelési technika elsajátítása, rizikófaktorok meghatározása az életvitelben vagy a megfelelő program, csoport kiválasztása, amelyik segíti a változtatás eredményességét. Ha már valamilyen kialakult problémával keresi fel valaki, a kezelő orvossal együttműködve olyan megoldásokat keresnek, amivel az életminőség megtartható, javítható.

A szolgáltatást képzett életmód-tanácsadó és terapeuta végzi, szükség esetén orvos/dietetikus/coach és más szakemberek bevonásával.

Az ingyenesen elérhető programok a különböző korosztályok testi-lelki épségének megőrzését szolgálják azzal, hogy elérhetővé tesznek olyan információkat, amelyek a szemléletváltást, az életminőség javulását szolgálják. Minél többet tudunk szervezetünk működéséről, annál könnyebben tudunk az egészségünk érdekében változni. Az egészséges életmódhoz ne csupán a lemondások, korlátok és szabályok kapcsolódjanak.

Az Egészségfejlesztési Iroda személyesen Biatorbágyon az Egészségházban (Mester u. 2. 2. emelet) munkanapokon 9 és 15 óra között, telefonon a 70/5042286-os számon, emailben az erdeklodes@efi.biatorbagy.hu címen érhető el.


Vissza