Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Ifjúsági pályázatok jelentek meg

Közélet > Biatorbágy

2019-07-18


Biatorbágy önkormányzata pályázatokat hirdet 12 – 35 év közötti fiataloknak Ifjúsági Közösségformáló Alap, Ifjúsági Tehetséggondozási Alap Felsőfokú tudományos dolgozatok támogatása és Nem iskolai végzettségek támogatása címmel. Az első benyújtási határidő 2019. július 31. 16 óra. Elbírálás 2019. augusztus 31.

Ifjúsági Közösségformáló Alap
A pályázat célja: Biatorbágy Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Ifjúsági Közösségformáló Alapot (IKA) hoz létre, amivel támogatni kívánja a település ifjúsági korosztályának közösségépítését, illetve a már meglévő közösségek erősítését. A támogatás fedezetét a mindenkori költségvetés biztosítja. A fenti célok elérésére az önkormányzat pályázatot hirdet jogi személyek és civil társaságok támogatására, amelyek programjaikkal, céljaikkal a biatorbágyi fiatalok közösségi érzéseit erősítik, biatorbágyi kötődéseit építik.


Ifjúsági Tehetséggondozási Alap
A pályázat célja: Biatorbágy Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Ifjúsági Tehetséggondozási Alapot (ITA) hoz létre, melynek összegét a mindenkori költségvetés tartalmazza. Az önkormányzat pályázatot hirdet a sport, a tudományos élet a zene és az egyéb művészeti területeken kiemelkedően alkotó személyek, valamint biatorbágyi taggal működő zenekarok, művészeti csoportok részére. Ezzel kívánja gazdagítani Biatorbágy kulturális értékeit, színesíteni a kulturális és sportéletet.


Felsőfokú tudományos dolgozatok támogatása
A pályázat célja: Biatorbágy Város Önkormányzatának Képviselő-testületeFelsőfokú Tudományos dolgozatok Támogatása (FTT) címen támogatni kívánja a település felsőoktatási intézményben tanuló diákjait, tudományos munkájukban. A támogatás fedezetét a mindenkori költségvetés biztosítja. Ezen cél elérésére az önkormányzat pályázatot hirdet szakdolgozatok, diplomamunkák, és tanulmányi verseny pályamunkák támogatására.


Egyéb nem iskolai végzettségek támogatása
A pályázat célja: Biatorbágy Város Önkormányzatának Képviselő-testülete keretösszeget határoz meg, amivel támogatni kívánja a település ifjúságának munkába állási lehetőségeinek javítását, közvetve felsőfokú iskolai végzettség megszerzését. Ennek a keretnek az összegét a mindenkori költségvetés tartalmazza. Fenti cél elérésére az önkormányzat pályázatot hirdet több, nem iskolai keretek között megszerezhető képesítés megszerzésének támogatására. Ezzel kívánja Biatorbágy ifjúságának munkaerőpiaci lehetőségeit bővíteni.

A pályázatban a következő, nem iskolai keretek között megszerezhető végzettségek pályázhatók:

- nyelvvizsga tanfolyam
- vezetői engedély tanfolyam
- OKJ tanfolyam

forrás: biatorbagy.hu


Vissza