Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Nyári felújítások

Közélet > Biatorbágy

2019-07-29


A közbeszerzési eljárás lefolytatása után július 5-én aláírták a Biatorbágy, Szent László, Pipacs, Székely, Patak és a Domb utcák, valamint a Fő . 78-92. alatti közterületek felújítására vonatkozó vállalkozási szerződést. A kivitelezés 2019. július második felében indul a Szent László utca és a hozzá tartozó járda felújításával, valamint buszmegálló építésekkel. A beruházás ideje alatt a forgalom egyirányúvá válik.

Tovább épül a sportpark

Biatorbágy nyugati lakóterületén az Ohmüllner sétány mellett a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Nemzeti Szabadidős- Egészség Sportpark Programja keretében megvalósított húzódzkodásra, tolódzkodásra, has- és hátizom erősítésre, létramászásra, lépcsőzésre, függeszkedésre alkalmas felnőtt sportpark folytatásaként megkezdődött a sportpark fejlesztése.

A beruházás keretében megvalósul a terület észak-nyugati felén egy 400 m-es futókör, ettől délre kap helyet egy kis korcsoportos játszótér, továbbá egy 20x40 m-es öntöttgumi burkolatú multifunkcionális sportpálya és ezek megközelítéséhez szükséges járdaszakaszok és térvilágítás. A kivitelezés időtartama alatt az építési terület megközelítését biztosító Dévay utca, Juhász Gyula út és Ohmüllner Márton sétány szakaszain megnövekedett építőipari szállító- és munkagép forgalomra lehet számítani.

forrás: biatorbagy.hu


Vissza