Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Jótékonysági borest a nagykovácsi Trendl-házban

Pinceszer > Nagykovácsi

2009-04-06


A vendéglátók önzetlen támogatásával, a Családjainkért Alapítvány szervezésében jótékonysági estet tartottak a vendéglő hangulatos pincéjében az Esélyt a képességeknek! program javára, március 4-én.

dr. Balogh László és a háziasszony Klein Katalin

A tehetséges, de nehéz helyzetben tanuló gyerekeket segítő program munkájáról és eddigi eredményeiről dr. Balogh László, a Családjainkért Alapítvány kuratóriumának elnöke, aki egy jó éve még önkormányzati képviselőként kezdeményezte a nagykovácsi gyerekeket támogató alprogram elindítását és Szimlerné Medveczky Andrea programfelelős beszélt.
Rohály Gábor
A kóstolón megismertetett borok szóvivője id. Rohály Gábor, a Borkollégium lektora volt, aki a magyar borvidékeken tett kisebb kalandozással bilincselte le a hallgatóságot. A borokhoz nagyszerűen illeszkedő ízekről Benyovszky Zsolt és Franke Attila konyhafőnökök gondoskodtak. Az est jótékonysági bevételét, a közvetlenül összegyűlt mintegy kettőszázezer, közvetett támogatások révén háromszázezer forintot a hátrányos helyzetű tehetséges gyerekek oktatására fordítják.  /bezse/

 


Vissza