Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Állásajánlatok

Gazdasági rovat > Telki

2011-01-13
Adóügyi és titkársági ügyintézőt keres telki önkormányzata. Kézbesítőt alkalmazna a telki posta.


A telki önkormányzat teljes munkaidős közszolgálati jogviszonyban titkársági ügyintézőt keres a titkársági feladatok ellátására, a képviselő-testületi előterjesztések előkészítésére, jegyzőkönyvek készítésére, adminisztárciójára, a képviselő-testületi és bizottsági működéshez kapcsolódó feladatok ellátására, ügyiratkezelésre és a telefonközpont kezelésére. Az igazgatásszervezői, főiskolai végzettség mellett előny a közigazgatási gyakorlat.

Az adóügyi ügyintézőt szintén teljes munkaidős közszolgálati jogviszonyban teljeskörű adóügyi ügyintézésre keresik egyetemi vagy főiskolai szintű közgazdasági felsőoktatásban szervezett szakképzettséggel. Előnyt jelent a közigazgatásban és az adóbehajtásban szerzett gyakorlat.

A pályázatok beadási határideje 2011. január 20. Az elbírálás határideje január 31. Az állás az elbírálás után azonnal betölthető. További információ Telki jegyzőjétől a 06-26-572-003-os telefonszámon.

A Telki Posta kézbesítői állást hirdet. Biciklis/motoros kézbesítők Gerlóczy Magdolnánál jelentkezhetnek a 06-70-341-3495-es telefonszámon vagy a gerlo@freemail.hu e-mailcímen. Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javasriptet.


Vissza