Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Irodavezetőt vált a Budaörsi Kistérség

Gazdasági rovat > Pest megye

2011-02-28


A Budaörs Kistérség Többcélú Társulása pályázatot hirdet kistérségi irodavezető munkakör betöltésére. A közalkalmazotti jogviszony határozatlan idejű, de a vezetői megbízás 2011. április elsejétől 2016. március 31-ig szól, négy hónap próbaidővel. A pályázatok benyújtási határideje március 21.

A munkavégzés helye a budakeszi Szőlőskert utca 21., vagyis a budakeszi polgármesteri hivatal jelenlegi székhelye. A vezető feladata az önkormányzati közös feladatellátás szervezése, a Budaörs Kistérség Többcélú Társulás munkaszervezeti tevékenységének szervezése, koordinálása, döntés előkészítés és végrehajtás.

Az alkalmazáshoz feltétel az egyetemi végzettség. Előny az államigazgatási, jogi, pénzügyi, közgazdasági végzettség, legalább öt éves önkormányzati gyakorlat, az államháztartás-költségvetési feladatok ellátása terén szerzett legalább 1-3 év szakmai tapasztalat, a vagyongazdálkodás terén szerzett szakmai tapasztalat, legalább 3-5 év vezetői tapasztalat, jogi vagy közigazgatási szakvizsga.

A pályázat benyújtásának határideje: 2011. március 21.
A pályázat elbírálásának határideje: 2011. március 30.
A pályázati kiírásról további információ kérhető Dr. Csutoráné Dr. Győri Ottiliától, a kistérségi társulás új elnökétől a 06-23-535-715 -os telefonszámon.

A részletes pályázati kiírás


Vissza