Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Főkönyvi könyvelőt és kultúrházigazgatót keres Zsámbék

Gazdasági rovat > Zsámbék

2011-03-02


A polgármesteri hivatal főkönyvi könyvelőt keres, a Zsámbéki Közművelődési Intézet és Könyvtár élére pedig új intézményvezetőt várnak. A pályázatok beadási határideje március 14., illetve március 21.

A zsámbéki polgármesteri hivatal főkönyvi könyvelőt keres. A határozatlan idejű közszolgálati jogviszony feltétele középfokú mérlegképes képesítés és felhasználói szintű MS Office használata. Előny a felsőfokú képesítés, államháztartási szakon szerzett mérlegképes könyvelői szakképesítés, költségvetési szervnél vagy önkormányzatnál szerzett 3-5 évi szakmai tapasztalat, közigazgatási alapvizsga.

AQ pályázat beadási határideje március 14.

A munkakör az elbírálsát követően azonnal betölthető. Az elbírálás határideje március 31.

A pályázati kiírással kapcsolatban további tájékoztatás kérhető Gál Judittól a 06-23-565-610-es telefonszámon.

***

Zsámbék önkormányzata intézményvezetőt keres a Zsámbéki Közművelődési Intézet és Könyvtár élére. A határozatlan idejű közalkalmazitti jogviszonyban betöltött vezetői megbízás három évre szól és május elsejétől töthető be. A pályázatok beadási határideje március 21.

Az Etyek u. 2. alatti művelődési intézmény élére az alkalmazás feltétele a felsőfokú közművelődési végzettség és a legalább ötéves szakmai gyakorlat. Előny a német és angol nyelvtudás és legalább 3 éves, szakterületen szerzett vezetői tapasztalat.

Az elbírálás határideje április 25.

A pályázattal kapcsolatban további tájékoztatás Borók Évától kérhető a 06-23-565-610-es telefonszámon.


Vissza