Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Megalakult a Budakeszi Erkel Ferenc Kamarakórus

Ki-kicsoda > Budakeszi

2012-01-19


Tájékoztatjuk a Buda Környéki Iránytű olvasóit, hogy 2011. december 13-án műkedvelő jelleggel megalakult a Budakeszi Erkel Ferenc Kamarakórus. A kórus első nyilvános koncertjére február 25-én, szombaton 15 órakor kerül sor Pátyon, a Máltai Szeretetszolgálat Gondviselés Házában.

Az együttes célja elsősorban klasszikus és kortárs szerzők kis terjedelmű egyházi és világi műveinek bemutatása. Ezek mellett másodlagos módon a kórus műsortervén értelemszerűen megjelennek a helyi hagyományok ápolásához tartozó magyar- és nemzetiségi népdalfeldolgozások is. Az önálló bemutatkozások mellett szívesen vállalkozik az együttes arra, hogy bármely – Budakeszin vagy egyéb településen működő - más kórussal együtt koncertet adjon, vagy szükség esetén bármely más kórus számára segítséget nyújtson, ha arra igény jelentkezik, s ha mindez egyébiránt nem zavarja a kamarakórus felkészülési, illetőleg fellépési tervét.

A kórus szeretettel várja tagjai sorába mindazok jelentkezését, akik kedvelik a vokális zenét és szívesen vennének részt az együttes munkájában.

A kórus vezetője: Farkas László
A próbák
• időpontja: minden héten kedden 1830 órai kezdettel,
• időtartama két óra,
• helyszíne: Budakeszi, Ady Endre u. 4/b.

Az érdeklődők a közös munkára a (06-23) 450-768 telefonszámon, vagy a farkas05.19@t-online.hu e-mail címen jelentkezhetnek.


Vissza