Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Öregdiák találkozó a gimiben

Olvasói levelek > Budakeszi

2012-04-16


Az idén is, mint minden év márciusában, a Nagy Sándor József Gimnázium projekt-hete öregdiák találkozóval zárult. Általában azok a volt tanulók szoktak eljönni, akik még csak pár éve érettségiztek. Ez most nem így történt!

Gyors körtelefon a régi osztálytársaknak és bizony mi, ötvenesek elfoglaltunk egy egész asztalt! Volt, akit nem is ismertünk meg első látásra, olyan régen találkoztunk. Szeretett osztályfőnökünk, Szabó Marika néni társaságában megint diáknak érezhettük magunkat. Röpködtek a nevek, az emlékek, sőt konkrét órarészleteket elevenítettünk fel! A büfében dolgozó gimisek kíváncsian faggatták Áfra tanár urat a furcsa társaság felől, aminek ráadásul az ő zsámbéki igazgató nénijük is tagja .Amikor megtudták, hogy bizony ezek az "öregek" is itt érettségiztek, nagyon meglepődtek és gyorsan megkeresték a nevünket az évkönyvben. Leesett az álluk az évszám láttán!

Azt kívánom nekik, hogy sok-sok év múlva ők is olyan szeretettel tudjanak visszaemlékezni gimnazista éveikre, mint azt mi tesszük!

Köszönjük a lehetőséget Dr. Dömötörné Papp Hargita igazgató asszonynak. Az "öregek" nevében ígérem,hogy jövőre is ott leszünk!
 
Kovács Mária, aki büszke arra, hogy a budakeszi gimiben érettségizett!

 

 


Vissza

iranytu-cimlap-2021-3.jpg