Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Tegnap bemutatták az új igazgatót a Prohászkában

Ki-kicsoda > Budakeszi

2012-04-18


Az iskola fenntartója, a Székesfehérvári Egyházmegye pályázatot írt ki az idén nyugdíjba vonuló igazgatónő, Kőrösiné dr. Merkl Hilda helyére. A kiválasztott Török Csaba, 43 éves középiskolai tanár, aki augusztus elsejével áll munkába, s kinevezése 1+5 évre szól.

Ugrits Tamás, a Székesfehérvári Egyházmegye püspöki irodaigazgatója lapunknak elmondta, az új igazgatót pályázat útján, több jelentkező közül választották ki a megfelelő végzettség és szakmai tapasztalat, a katolikus lelkület, a megfelelő plébánosi ajánlás és személyes ismeretség alapján. Török Csaba határozatlan idejű tanári megbízást kap a Prohászka Ottokár Katolikus Gimnáziumban. Kinevezése augusztus elsejétől érvényes, amikor a próbaidőnek tekinthető egy év, majd az ötéves vezetői megbízása is megkezdődhet.

Török Csaba jelenleg még az iskolát és a művelődési házat is magába foglaló diósdi Eötvös József Általános Művelődési Központ igazgatója. Tizenhárom évig tanított a Szent-Györgyi Albert Általános Iskola és Gimnázium nyolc osztályos gimnáziumában. Kémia-biológia szakos tanár. Budapest IX. kerületében lakik, két gyermekes családapa.

Koós Hutás Katalin


Vissza