Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Balesetet okozott, majd elhajtott

Közélet > Biatorbágy

2014-06-13


Cserbenhagyás gyanúja miatt folytat eljárást a Budaörsi Rendőr-kapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya egy egyelőre ismeretlen nő ellen, aki ez év március 28-án közlekedési szabálytalanságával az árokba borított egy teherautót, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. A rendőrség körözi a nőt és az autót, s a lakosság bejelntéseit várja.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen tettes 2014. március 28-án 10 óra 35 perckor autójával a 8101. számú úton, Biatorbágyról az 1. számú főúthoz érve úgy kanyarodott jobbra Budapest irányába, hogy figyelmen kívül hagyta az „ÁLLJ! Elsőbbség adás kötelező” jelzőtáblát. Figyelmetlensége miatt a főúton Bicske felől Budapest irányába szabályosan közlekedő tehergépkocsi vezetője kénytelen volt elrántani a kormányt. A tehergépkocsi megcsúszott, az út menti árokba hajtott és felborult.

Az ismeretlen tettes a baleset bekövetkezése után rákanyarodott a 1101. számú útra és a helyszínről megállás, valamint adatainak hátra hagyása nélkül Zsámbék irányába elhajtott. A balesetet okozó személygépkocsi feltételezhetően egy sötét színű, kisebb méretű autó, melyet egy nő vezetett. A nyomozóhatóság előtt a jármű rendszáma ismeretlen.

A Budaörsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a baleset okozójáról, jelenlegi tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Budaörsi Rendőrkapitányságot a 06-23/505-400-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán (h.-cs.: 8-16, p.: 8-13), vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Vissza