Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


A hétvégén nem jár a 4-es és a 6-os villamos

Közélet > Pest megye

2022-08-05


Karbantartás miatt nem járnak a villamosok szombaton és vasárnap a Margit körúton - jelentette be a Budapesti Közlekedési Központ (BKK). A 4-es és a 6-os villamos csak a dél-budai végállomások és az Oktogon, a 17-es villamos pedig a Savoya Park és a Széll Kálmán tér között fog közlekedni a két hétvégi napon. A Széll Kálmán tér és az Oktogon között a 4-6-os pótlóbusszal lehet utazni.Szombatról vasárnapra virradó éjjel a 6-os villamosok helyett a teljes vonalon villamospótló autóbusz közlekedik - tették hozzá.

A hétvégi munkák során felújítják a Margit körúti és a Jászai Mari téri kitérőket, valamint a Margit híd dilatációs szerkezeteit is kicserélik, hogy a jövőben is zavartalan legyen a villamosok közlekedése.

A villamospótló autóbuszok a közúton közlekednek, és a villamosperonok helyett a közút mellett kijelölt autóbusz-megállóhelyeken állnak meg. A pótlóbuszok a Széll Kálmán tér felé nem állnak meg a Margitszigetnél.

Szombatról vasárnapra virradó éjjel a 931-es éjszakai busz Pest felé a villamosperon helyett a közúton kijelölt megállóban áll meg a Margit híd budai hídfőjénél.

A BKK a Széll Kálmán tér környékéről a belváros elérésére az M2-es metrót javasolja az utazóknak - áll a közleményben. (MTI)


Vissza