Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Bővíti üzemét a TRM Pro

Gazdasági rovat > Zsámbék

2022-09-28


A tetőfedő lemezeket gyártó TRM Pro Kft. kétmilliárd forintos beruházással bővíti üzemét Gyermelyen, és új gépekkel szereli fel a 2000 m2-es csarnokot - ismertette a létesítmény alapkövének letétele előtt a vállalkozás ügyvezetője szeptember 22-én.Tóth Zoltán elmondta, az új beruházással ipari igényeket is kielégítő exportképes termékeket gyárthatnak, építőipari cégek stratégiai partnerévé válhatnak és bővíthetik piacaikat Ausztriában, és Szlovákiában.További fejlesztésként a meglévő csarnokban napkollektort és hőszivattyút telepítenek, valamint vállalatirányitási programokat szereznek be. A beruházáshoz a társaság csaknem 970 millió forint állami támogatást nyert el.

A TRM Pro Kft. főleg trapéz- és cserepeslemezek gyártásával, azok tartozékaival és szendvicspanel-forgalmazással foglalkozik, termékeit ZenSteel márkanév alatt forgalmazza. A két magyar magánszemély tulajdonában lévő vállalkozás Zsámbékon és Gyermelyen készíti termékeit, hengerelt acéllemez tekercsekből, 80 főt foglalkoztatva. Az új üzemcsarnokban legalább 20 új álláshelyet teremtenek.

A TRM Pro Kft. értékesítési nettó árbevétele 2020-ban 2,5 milliárd forint volt, 2021-ben 4,6 milliárd forintra nőtt, 2022-ban várhatóan meghaladja a 6 milliárd forintot, majd az új beruházás termelésbe állításával elérheti a tízmilliárd forintot - ismertette az ügyvezető. (MTI)


Vissza