Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


E-autós lakossági tartósbérleti szolgáltatás indul

Gazdasági rovat > Zsámbék

2022-02-24


A fenntartható elektromobilitásban elkötelezett MVM Csoport elindította MVM GO e-autós lakossági tartósbérleti szolgáltatását - mondta Tomaj Balázs, a cég kereskedelmi és ügyfélkapcsolati vezérigazgató-helyettese február 22-én Zsámbékon. A MÁV-Volánbusszal közösen részt vesznek a tömegközlekedés villamosításában, a rövidtávú városi közlekedési igények kiszolgálásában a mikromobilitási eszközök piacán is.Emellett folyamatosan fejlesztik a töltési szolgáltatásaikat is. Az eddig megtett lépések mellett keresik az elektromobilitást ösztönző új lehetőségeket, ezek egyike a tartósbérleti szolgáltatás, amely úttörő kezdeményezés a hazai lakossági piacon.

A Drivingcamp autós és motoros tanpályán tartott sajtótájékoztatór kiadott közlemény szerint az MVM GO az MVM Csoport és a Mercarius Flottakezelő e-autós lakossági, tartós bérleti szolgáltatása a vállalti lízingeknél megszokott komplex szolgáltatásokat nyújtja lakossági ügyfeleknek. A 36, 48, 60, vagy 72 hónapos futamidővel választható tartósbérleti konstrukció teljes körű szolgáltatáscsomagot kínál - karbantartással, téli-nyári gumicserével és biztosítással - kiegészítve egy 4 órás vezetéstechnikai tréninggel.

Alkér Zoltán, az MVM Csoport infrastruktúra vezérigazgató-helyettese elmondta, hogy az új szolgáltatást az teszi teljessé, hogy az MVM Mobiliti, amely az ország legnagyobb elektromos töltőhálózati üzemeltetője, 2022. január 1-től több mint 1500 kútoszlopán kizárólag megújuló forrásból származó zöld energiát nyújt felhasználásra. Hozzátette, hogy a Mobiliti szolgáltatása Európaszerte 180 ezer töltőponton érhető el. (MTI)


Vissza