Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Elismerések Pátyon

Közélet > Páty

2022-07-20


Július 4-én a Semmelweis-nap és a Köztisztviselők napja alkalmából köszöntötte az egészségügyi és a községházi dolgozókat Székely László polgármester és Dr. Bencze Gergő János alpolgármester. A köztisztviselők munkája elismeréseként Páty Község Szolgálatáért díjat kapott Szabados Zsuzsanna és László Ildikó, az egészségügyben dolgozók közül pedig Polgár Anna részesült ilyen elismerésben, illetve Páty Művészetért díjat kapott Harazdy Miklós.Szabados Zsuzsanna 11 éve dolgozik a Polgármesteri Hivatalban polgármesteri referensként. Szervezi az önkormányzati, hivatali programokat, összehangolja a tárgyalásokat, egyeztetéseket folytat le, de részt vesz a testületi feladatok ellátásában, a pályázatok előkészítésében, elszámolásában és a választási feladatokban is. Munkáját precízen, nagy odafigyeléssel végzi, az új feladatokhoz rugalmasan, gyorsan alkalmazkodik.

László Ildikó 11 éve a Polgármesteri Hivatal köztisztviselője, 40 éve köztisztviselő. Adóügyi feladatokat lát el, anyakönyvvezetőként is dolgozott, továbbá a kezdetektől jegyzőkönyvvezetőként vesz részt a választási feladatok ellátásában. Nagy munkabírással, lelkiismeretesen, precízen végzi feladatait, azok megoldására törekszik.

Az adóbevallások tekintetében jó kapcsolatot ápol a könyvelőkkel és segítőkészen viszonyul az ügyfelekhez. Probléma és nehézség esetén sosem adja fel, egyeztet, telefonál, míg sikeres megoldást talál. Családcentrikus, vidám közösségi személyiség.

Polgár Anna védőnő 1990 óta áll a pátyi családok szolgálatban, hiszen már a gyakorlati idejét is itt töltötte Rózsika védőnő szárnyai alatt. Bár egy rövid ideig Biatorbágyon helyezkedett el, de ahogy Pátyon megürült egy állás visszatért községünkbe. Számos védőnő gyakorlati oktatását is vállalta az évek során, többek között a jelenleg is itt dolgozó Bogi védőnő oktatója is volt. Aktívan részt vett a régi baba-mama klub és évről-évre az anyatejes napi rendezvény szervezésében, lebonyolításában. Több mint 10 éve kollégái egyöntetű javaslata alapján ő lett a pátyi védőnők csoportvezetője.
Rendkívül precíz, munkájára mindig igényes, fontos számára, hogy tudását folyamatosan bővítse és nyitott az újításokra.
A gondozott családokhoz türelemmel, empátiával és segítőkészséggel fordul.

Gondozottai, kollégái szeretik és becsülik. Kitartása mindannyiunk számára példaértékű lehet, hiszen nem csak védőnőként szolgálta a községet, de feladatot vállalt szavazatszámlálóként és a COVID járvány kapcsán kitartóan szervezte a kismamák védőoltásait, illetve segítette a háziorvosok munkáját a tömeges oltások során. Anna eddigi szakmai és emberi munkássága igazán méltó az elismerésre.

Harazdy Miklós a Páty Község Művészeti Díj- 2022. díjat Harazdy Miklós kapta. Miklós a Pátyi Zeneszalon szervezésével, továbbá előadóművészeti tevékenységével a pátyi közönség részére elérhetővé tette a zenei élet kiemelkedő művészeinek előadásait, és ezzel hozzájárult a zenei kultúra fejlődéséhez.

forrás:Páty önkormányzata


Vissza