Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Forgalmi rendváltozás a hétvégén az M3-on

Közélet > Pest megye

2022-07-26


Július 29-31. között rendezik a Formula 1 Magyar Nagydíját a Hungaroringen. A rendezvényhez kapcsolódóan forgalmi rendváltozások lesznek az M3-as autópályán Budapest és Mogyoród között a verseny ideje alatt. A Budapestről Gödöllő felé vezető szakaszon a közlekedők hosszabb menetidőre számíthatnak, különösen szombat és vasárnap délelőtt, de csütörtök délután, a boxutca látogatás idején is.A Budapest felé vezető irány forgalma várhatóan szombaton az időmérő edzés után, vasárnap pedig a verseny végeztével, 17 és 20 óra között nő meg jelentősen. A torlódások elkerülése érdekében vasárnap délután az autópályán Budapest felé közlekedőknek, Gödöllőtől az M31-es autópálya – M0-s autóút útvonalat érdemes választaniuk.

A Hungaroring környékén a forgalom irányítását a rendőrség koordinálja, a versenypálya körüli utak mihamarabbi kiürítéséhez a közlekedők mindenképpen kövessék a hatóság utasításait.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy még indulás előtt tájékozódjanak a Hungaroring és környékére vonatkozó aktuális forgalmi helyzetről a társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Forrás: Magyar Közút


Vissza