Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Nemzeti konzultáció online is

Közélet > Pest megye

2022-11-30


A magyar kormány 2022. december 9-ig beküldhető nemzeti konzultációs kérdőíve hét, főként energiabiztonsági jellegű kérdést tartalmaz, de szó esik a turizmust ért szankciós károkról és az élelmiszerbiztonságunkat érintő témában is kapnak kérdést a válaszadók. Brüsszel az emberek megkérdezése nélkül vezette be az Oroszország elleni elhibázott szankcióit, melyekről most az unióban elsőként a magyar kormány kéri ki a társadalom véleményét.Továbbra is fontos, hogy Magyarország kimaradjon a háborúból, valamint, hogy megpróbálja meggyőzni Brüsszelt: a háború ellenében hozott szankciós intézkedéssorozat rossz irány, nem visz közelebb a megoldáshoz, nehezíti az európai, köztük a magyar emberek életét.

Irányváltásra van szükség a szankciók terén

Az elhibázott brüsszeli szankciók kijavításához minél több magyar embernek kell egyetértési pontokat kialakítania, csakúgy, mint az ezt megelőző 11 nemzeti konzultáció alkalmával. Minél nagyobb arányú a kormány álláspontjának támogatása hazánkban, annál erősebb lesz a kabinet pozíciója azokban a tárgyalásokban, melyek a szankciók jövőjéről és a következő brüsszeli lépésekről szólnak.

https://nemzetikonzultacio.kormany.hu

Ezen az oldalon tud regisztrálni a brüsszeli szankciókról szóló nemzeti konzultációra.
Adatai megadása után a konzultációs kérdőívet egy, az e-mail-címére elküldött link megnyitásával tudja kitölteni. Ezt a regisztráció után kapja meg: keresse a megerősítő üzenetet e-mail-fiókjában! A többlépcsős regisztrációs folyamat biztonsági célokat szolgál.

A nemzeti konzultációs kérdőívek kitörltését december 9-igvárják.


Vissza