Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


November 30. DALLEVEK - OLÁH IBOLYA színházkoncertje a Kultúrkúriában. Az október 18-i előadás pótlása

Programajánló

2021-10-30
2021. november 30. kedd 19:00
Oláh Ibolya - Női posta

Tisztelt Látogatóink!
Az október 18-án elmaradt Oláh Ibolya - Női posta előadását november 30-án pótoljuk!
A megváltott jegyek érvényesek!
Abban az esetben, ha az időpont nem megfelelő, az online vásárolt jegyeket az alábbi linken tudják visszaváltani október 31-éig:
https://www.jegy.hu/onlinejegyvisszavaltas
Amennyiben a Klebelsberg Kultúrkúriában vagy a Marczibányi Téri Művelődési Központban vásárolta meg jegyét, a Kultúrkúria információjánál lehet visszaváltani.
Megértésüket köszönjük, a kellemetlenségért elnézést kérünk!

Dallevelek
OLÁH IBOLYA SZÍNHÁZKONCERTJE
Zenészek: Födő Sándor, Furák Péter
Rendező : Bíró Kriszta
Zeneszerző: Presser Gábor
Valahol van egy nagy, központi szív-panasziroda. Talán egy égi főpostán, ahol mindenkit meghallgatnak. Ott ül-áll-beszél-énekel egy nő, akit, mondjuk, Ibolyának hívnak. Ma ő van szolgálatban ebben a hivatalban.
A sok panaszra orvosság nincs. Feloldás – talán.
2018-ban jelent meg Presser Gábor: Voltam Ibojka című Cd-je, amelyen Oláh Ibolya énekel 28 verset, 11 szerzőtől. A CD anyaga nem pusztán koncertet, inkább színházi interpretációt kíván.
"Úgy képzeltem ezt az anyagot, hogy Ibolyka mindenféle szövegeket énekel, mond, és előhozza mindenféle nők mindenféle dolgait. Hadd jöjjön a Fény moziba csúszott dizőz, az éjfél utáni nő, az a nő a Nagykörútról, a Kántor Péter ablaka előtti Duna-partról, az eszpresszózongorista nője, egy tüntetőnő, egy a portugál fotelből, az Orczy-kertben bóklászó Für Elíz, a szorongóhangú, iszomdohányzom-hangú, a legszebb verset író hangú nő." Presser Gábor
Az előadást írta-szerkesztette: Bíró Kriszta
A rendező munkatársa: Szabó Julcsi
Látványtervező: Virág Vivien
Mozgókép: Sárvári Enikő és Vető Gábor

Levélírók (az előadásban felhangzó prózai hangok): Andrusko Marcella, Bohoczki Sára, Fodor Tamás, Forgács Fanni, Kókai Tünde, Nagypál Gábor, Pallagi Melitta, Pogány Judit, Polgár Csaba, Takács Nóra Diána, Várady Zsuzsi,
valamint: Csesznák Márti, Ézsöl Andrea, Fürjes Anett, Harsányi Bence, Jagodics Tamás, Jeney Luca Viktória, Kálmán Eszter, Kanyó Kata, Keszei Viktória, Kosynus Tamás, Kőrösi Viktória, Kuttner Bálint, László József, Lehóczky Zsófi, Lovas Judit, Mechle Christian, Mitnyik László, Murányi Márta, Nádori Lídia, ÖlveczkyTamás, Rick Zsófi, Rózsa Dániel, Sárvári Enikő, Sebők Szilvia, Sváb Ágnes, Szabó Ági, Szécsi Bence, Tarján Lőrinc
Köszönjük az est során elhangzó dal- és prózai szövegek szerzőinek, valamint jogutódaiknak, hogy hozzájárultak a felhasználáshoz.
Oláh Ibolya fb-oldala
Voltam Ibojka fb-oldala
Voltam Ibojka dalok

Jegyár: 3500 Ft

Klebelsberg Kultúrkúria
1028 Budapest, Templom u. 2-10.
Telefon: 392-0860, fax: 392-0862
info@kulturkuria.hu
www.kulturkuria.hu


Vissza