Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Október 16-ig az M0-ra az M7 felől nem lehet felhajtani

Közélet > Pest megye

2023-10-06


M0_M7.jpgAz M0-M7 csomópontban a héten kezdett burkolatfelújítás folytatásaként 2023. október 7-én, szombaton egy napra újabb csomóponti ágat zárnak le a forgalom elől a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei. A teljes útzár mellett zajló munkálatokra előjelző táblák hívják fel a figyelmet. A térségben sebességkorlátozásra és megnövekedett menetidőre számíthatnak a közlekedők.2023. október 7-én, szombaton az M0-ás autóúton az M1-es autópálya irányából érkezők a gyűjtő-elosztó pályára nem tudnak majd kihajtani, így a csomópontban az M1-es autópálya felől érkezők az M7-es autópályára egyik irányban sem tudnak majd felhajtani. A korlátozást előreláthatólag még aznap, az esti órákban feloldják. A zárás ideje alatt az M0-ás autóúton az M1 autópálya irányából közlekedők az M7-es autópályára mindkét irányban az M0-ás autóút diósdi csomópontján keresztül tudnak majd felhajtani.

Fenti korlátozás mellett érvényben marad a 2023. október 5-én bevezetett teljes útzár is az M7-es autópálya Balaton irányába vezető oldal melletti gyűjtő-elosztó pályáján. Emiatt az M7-es autópályán Budapest irányából az M0-ás autóútra mindkét irányba, továbbá a 8103-as jelű út Érd észak irányába sem lehet majd felhajtani, várhatóan 2023. október 16-ig. A zárás ideje alatt Budapest felől az M0-ás autópályára az M1-es autópályán keresztül javasolt felhajtani.

A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

M0_M7.jpg

forrás: Magyar Közút


Vissza