Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Prémium gyerekcipőbolt nyílt

Gazdasági rovat > Budakeszi

2021-04-14


ANGYALI03.jpg2019 szeptembere óta a környéken élőknek már nem kell Budapestre utazniuk, ha minőségi gyerekcipőket szeretnének vásárolni. A Budakeszi központjában található bolt termékpalettáján főként közép- és felsőkategóriás modellek szerepelnek, a kiszolgálás szívélyes, a törzsvásárlókat megbecsülik. Sőt, április elejétől az anyukáknak és apukáknak is kínálnak divatos, elegáns lábbeliket.ANGYALI01.jpg

Angyali Cipők – a környező településeken élő kisgyermekes szülők nagy része jó eséllyel már hallotta ezt a márkanevet. A megnyitás óta eltelt bő másfél év alatt rengetegen megfordultak közülük az üzlethelyiségben vásárlóként, és adták tovább a vállalkozás jóhírét barátoknak, rokonoknak, szomszédoknak, bölcsődés, óvodás vagy iskolás anyukatársaknak. A visszajelzések alapján a helyiek örülnek, hogy szinte házhoz hozzák számukra a minőségi gyerekcipőket, amikért már nem kell bebumlizniuk a fővárosba.

Az Angyali Cipők egy tipikus családi vállalkozás, pontosabban két olyan család közös kalandja, akiket évtizedes barátság fűz össze. A házaspárok három-három gyermeket nevelnek, két fiút és négy lányt. Nekik összesen tizenkét lábuk van, amelyekre a szülők hosszú évek óta vásárolják a különböző lábbeliket: első tipegőket, szandálokat, sportcipőket, váltócipőket vagy téli csizmákat. Mindig a legjobbat, a legszebbet és a leghasznosabbat keresik a gyerekek számára, ami sok utánajárással, összehasonlítással és mérlegeléssel jár. A szakmai tudás alapját részben ez adja: a gyermekek nevelésével, ruházkodásával töltött esztendők gazdag tapasztalata.

A céget a két anyuka, Janka és Dóra vezeti, őket a törzsvásárlói kör már jól ismeri. Filozófiájuk az, hogy csak olyan cipőket árulnak, amiket saját gyermekeik lábára is nyugodt szívvel adnának. Ez nem csak üres szólam, amit az is alátámaszt, hogy a beszerezni kívánt új gyerekcipő modellek nagy részét a két fiú és a négy lány segítségével tesztelik.

ANGYALI03.jpg

A termékpaletta kialakításánál az elsődleges szempont a minőség. „Az Angyali Cipők polcain található legolcsóbb cipő is a jó kategóriába sorolható, mert gondos tervezőmunkával, minőségi alapanyagok felhasználásával gyártják őket. Ami ezeknél olcsóbb, az nagyrészt műbőrből készül, és a felsőrészét ragasztással rögzítik. Az ilyen modelleknél fokozottan igaz a mondás, hogy az olcsó cipő hosszú távon a drágább megoldás, hiszen hamarabb tönkremegy” – vázolta a termékek kiválasztásánál alkalmazott megközelítést Janka.

A minőség mellett az is fontos szempont, hogy az adott modell mennyiben támogatja a gyereklábak egészséges fejlődését. A cipőviselet ugyanis óriási hatással van a járásra, a testtartásra, az egyensúlyérzékre és az ízületek állapotára is. Azok a cipők, amelyeket az életkori sajátosságokat figyelmen kívül hagyva, nem a gyerekláb anatómiájához igazodva terveztek, komoly egészségügyi problémákat okozhatnak a későbbiekben.

„Rengeteg téves információ kering ezzel a témával kapcsolatban a szülők, elsősorban az első gyerekes anyukák körében. Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy milyen anatómiai eltérések fordulhatnak elő egy gyerek lábánál, hogyan lehet azokat korrigálni, és mikor kell speciális cipőt vagy talpbetétet használni. Mi ezen a téren igyekszünk hasznos tanácsokkal és megalapozott egészségügyi információkkal is segíteni vásárlóink döntését” – mondta Dóra.

Az üzletbe betérők kifejezetten hálásak ezekért a tanácsokért. „Azt tapasztaljuk, hogy még a szerényebb anyagi körülmények között élők sem akarnak okvetlenül spórolni, mikor gyerekeik cipővásárlásáról van szó, és nyitottak az általunk elmondottakra. Nem akarunk mindenáron eladni. Ha úgy gondoljuk, hogy a kiszemelt darab káros lehet a gyerek lábának, inkább lebeszéljük a szülőt a vásárlásról” – tette hozzá Janka.

Az Angyali Cipők másfél éves történetének egyik legnagyobb mérföldkövének számít, hogy április elején felnőtt cipőkkel is bővült a kínálat. A szülők – anyukák és apukák egyaránt – a szomszédos üzlethelyiségben prémium minőségű, elegáns, csinos és sportos lábbelik közül válogathatnak. A palettán az olasz és osztrák cipőtervezők legjobb munkái mellett egyedi készítésű, magyar bőr modellek is helyet kaptak.

ANGYALI02.jpg

Az Angyali Cipők boltjai Budakeszin, a Fő tér 3. szám alatt találhatók a Coop és a Posta között.

A cég webáruháza itt érhető el: https://angyalicipok.hu/      (x)


Vissza