Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Soha ilyen jó évet nem zárt Herceghalom

Közélet > Herceghalom

2023-02-20


A tervezettnél jóval alacsonyabb kiadás és jóval több bevétel mellett, a tudatos és takarékos gazdálkodásnak köszönhetően 1.111.194.180 Ft Herceghalom Község Önkormányzatának 2022. évi pénzmaradványa. Az eredmény a 2022-ben regnáló képviselő-testület és a polgármesteri hivatal dolgozóinak közös érdeme - tette közzé a helység honlapján Cszizmadia Zsuzsanna polgármester.Új képviselő a testületben

Átvette megbízólevelét és letette képviselői esküjét Pörge Sándor a 2023. január 31-én megtartott rendkívüli képviselő-testületi ülésen.

Dr. Szendrei Bence képviselő 2022 decemberi lemondása miatt megüresedett önkormányzati képviselői mandátumot a Helyi Választási Bizottság Pörge Sándor független jelölt részére adta ki. Tekintettel dr. Szendrei Bence lemondására, illetve korábban Róka Péter alpolgármesterré választására, a testületi ülésen új bizottsági tagokat is választottak, hogy a munka zavartalanul folytatódhasson.

A képviselők szavazása alapján a Humán és Környezetvédelmi Bizottság elnöke Cserkuti Edina képviselő, elnökhelyettese Somogyi Kálmán képviselő, tagja pedig Pörge Sándor képviselő lett. (Galai Katalin és Schubert Szilvia külsős bizottsági tagok megbízatása nem változott.)

Ugyancsak döntés született a Pénzügyi és Településfejlesztési Bizottság összetételéről. Erdei Lászlót képviselőt elnöknek, Pörge Sándor képviselőt elnökhelyettesnek, Cserkuti Edinát és Somogyi Kálmán képviselőket pedig tagnak szavazták meg. (Hargitai Ádám és Viz Dávid külsős bizottsági tagok megbízatása nem változott.)

forrás: Herceghalom önkormányzata


Vissza